Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Digitaalisen tekstiilitulostamisen hyödyntäminen museokalusteiden verhoilukankaiden, kangastapetin ja verhokankaiden digitoinnissa sekä toteuttamisessa on edennyt protokankaiden tulostamiseen. Protokankaat esitellään Kansallismuseolle, Espoon-, Vantaan- ja Keravan kaupunginmuseoille joulukuussa. 2016 vuoden alussa esimerkkinä toimineiden tekstiilien työprosessit esitellään Metropolian konservaattoreiden järjestämässä museoalan kansainvälisessä seminaarissa. DigiPrintNetwork projektia edustaa seminaarissa asiantuntijana ja kankaiden protojen toteuttajana Tuiti Paju.

Espoon kaupunginmuseon kukkatapetin alkuperäinen kangas oikealla ja digitaalisesti tulostettu kangas vasemmalla.

Keravan kaupunginmuseon tupakkasohvan verhoilukanaan protokangas ja paperille tulostettu värimalli alkuperäisestä kankaasta.

Kansallismuseon kangastapetin värikokeiluja kankaalle tulostettuna vasemmalla. Oikealla paperille tulostetut referenssinä toimineet värimallit.

  • No labels
You must log in to comment.