Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Unkarin Elle -lehden muotitoimittaja Ilmola Kiss, Unkarin suosituin muotoilubloggaaja Petra Hoffman, Unkarin Suomi Insituutin tuottaja Nikita Gavrilenko ja valokuvaaja Krisztina Szalay tutustuivat Metropolia AMK:n tekstiilisuunnittelijoiden toimintaan 9.6. Vierailu liittyy Budapestin Design Week tapahtumaan, mihin tekstiilisuunnittelun opiskelijat osallistuvat neuleillaan ensi syksyllä 2015. Nikita Gavrilenko on valmistunut tekstiilisuunnittelun aikuiskoulutuspuolelta, joten hänellä on selkeä käsitys toiminnastamme. Ryhmälle esiteltiin Metropolian muotoilun koulutusohjelman digitaalinen tekstiilitulostin ja digitaalisen tulostamisen liittyvien palveluiden kehittämiseen keskittyvä  DigitaPrintNetwork -projekti. Petra Hoffmannin blogia voit seurata osoitteessa http://www.stilblog.hu 

 

  • No labels
You must log in to comment.