Child pages
  • Muistio 13.3. tapaamisesta
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Muistio 13.3. tapaamisesta, kirjaajana Mara

Käsiteltiin työnjakoa. Työnjako-dokumentti päivitetty ja päivittyy vielä ehkä vähän. 

Nakkilistassa on myös melko hyvin merkattu eri ryhmiin työvoimaa. Päivystäjiäkin ja rakentajia riittänee. Kukka päätti mennä media ja viesitntä -ryhmään, on myös mahdollisesti käytettävissä rakentamiseen muiden vapaaehtoistehtävien ohessa.

Jenni on kartoittanut kylttien toimittajia jne., mutta ei päässyt nyt paikalle.

Konseptia/Teemaa suunnittelulle käytiin läpi. Korostettiin vielä, että noudatamme festarien graafisia ohjeita ja sitä, että festarin leikkisyys/katu-uskottavuus ja muut määreet toteutuvat suunnitelmassamme. Emme siis ole tekemässä tästä poikkeavaa konseptia.

Käymme läpi Sonjan tekemää mallinnuskuvaa. Keskustelimme, mitä logoa käytämme ja millaisia värejä käytämme. Käytämmekö mustaa tekstiä? Vai valkoista? Päätimme, että käytämme Mahdollisuuksien tori -logoa ja tekstejä mielellään värillisellä taustalla ja valkoisina, jotta kolmioliput olisivat "pari" giant polejen kanssa.

Kävimme läpi giant polejen sisällöt (teema 2-kielisenä ja osaston kirjaintunus), ja keskustelimme siitä, mitä samoja elementtejä käytämme kolmiolipuissa. Osastojen kirjainkoodeja ei mielestämme tarvita, MT-logo kyllä, ja kaksikielinen osaston nimi. Täytyy pyytää kepalta eri osastojen viralliset käännökset, Mara pyytää.

Ryhmät (AD-, konsepti-, viestintä/media- ja budjetti/tuotantoryhmä) tekevät omia suunnitelmiaan seuraavat päivät ja ovat tarvittaessa keskenään yhteydessä. AD-ryhmä miettii kolmiolippujen kiinnityksen ja koon ajoissa, jotta tuotantoryhmä ehtii ottaa kustannusarviot tuotannoista. AD-ryhmä tuo ehdotuksiaan wikiin viimeistään perjantaina, jolloin ehdimme katsoa ja kommentoida niitä yhdessä ja valita esitettävät materiaalit. Ryhmät toimittavat esityksensä tiivistelmät (ja perustelut) wikin kautta meille proikkareille ja Raisalle tiistaihin 20.3. mennessä. Mara luo wikiin otsikon nimeltä Presentaatio, jonka alle liitetiedostot tuodaan.

AD-ryhmä tekee havainnekuvat. Some-konseptista Jessi ja Petra tekevät tiivistetyn ehdotuksen. 

Presessä ei some- eikä taiga-lavaohjelman leiskoja. Viestintäsuunnitelman tekevät Minna, Kukka (ja Suvi?). Siitäkin tiivistelmä valmiiksi tiistana 20.3. Maralla ja Sannalla (ja toki Raisalla). 

Mara ja Sanna kokoavat prese-slidet (taustat, visuesitys, viestintäsuunnitelma, some-suunnitelma) yhtenäiseksi presentaatioesitykseksi. Jos aika vain antaa mahdollisuuden, saa ryhmä nähdä presen ennen h-hetkeä ja kommentoida salamannopeasti.

Preseen ryhmästä tulevat melko varmasti Raisa, Sanna ja Mara. Tuotantopuolelta Jennin ja/tai Suvin läsnäolo olisi suotavaa, kun keskustellaan budjetista ja sen käytön tarkemmista spekseistä.

Päätimme jatkaa tiedottamista Facebookissa ja olla yhteyksissä. Oliskohan että puoli seitsemän aikaan lopetettiin.

  • No labels
You must log in to comment.