Skip to end of metadata
Go to start of metadata
16.1. Eka luento

Innovaatioprojektin esittely ja ideointiprosessin läpikäymistä.

Kesto 3 tuntia 15 min.

17.1. Toinen luento

Ideointia tulevaan projektiin. Kerätään mahdollisimman paljon ideoita ilman rajoitteita ja kontrollia – hullutkin ideat tervetulleita. Vielä ei tarvitse ottaa huomioon (olematonta) budjettia tai tilarajoitteita, sillä niistä ei ole tarkempaa tietoa. Seuravaa kokoontumiskerta kuukauden kuluttua.

Kesto 3 tuntia 15 min.

13.2. Kolmas kerta

Keskusteltiin projektin rooleista, mitä teltta tulee sisältämään, sen rajoituksista ja kaikenlaisista asiaan liittyvistä reunaehdoista. Sovittiin havainnekuva luonnoksien presentaatiopäiväksi 27.2.

Kesto 3 tuntia 15 min.

15.2.

Visuideointia – jotain riippuvaa ja ohjeiston mukaiseeen ilmeeseen istuvaa.

Kesto 2 tuntia

27.2. Neljäs kerta

Visuluonnosten läpikäyntiä. Omaani en ehtinyt miettämään tarpeeksi tarmokkaasti presepäivään mennessä. Muilla oli hienoa luonnoksia.

Kesto 3 tuntia 15 min.

13.3. Viides kerta

En päässyt paikalle.

26.3. Kuudes kerta

Opiskelijoita allekirjoitukset paperiin, jotta duuneista ei voi vaatia jälkikäteen korvausta. Tilannetsekkausta: työtehtävien ja aikataulun läpikäyntiä. Seuraava tapaamiskerta 3 viikon kuluttua, mutta AD -ryhmä pohtii keskenään sitä ennen mitä pitäisi/voisi tehdä.

Kesto 3 tuntia 15 min.

24.4. Seitsämäs kerta

Myöhästyin työesteiden takia tunnilta yhden tunnin, mutta kurssi olikin juuri loppumassa ennen aikojaan. Hukkareissu Arabiaan.

Kesto 5 min.

10.5. KEPAN infotilaisuus

Tiivis ja valaiseva info tulevasta festarista vapaaehtoistyöläisille. Lupasin tehdä kirjallisen raportin faktoista Wikin sivulle, mutta Minna ehti lisätä sivustolle tilaisuudessa näytetyn esityksen. Esityksessä oli selkeästi kaikki tärkeät asiat, joten ei mitään järkeä kirjoittaa itse samoja asioita uudestaan.

Kesto 1 tunti

22.5. Kahdeksas kerta

Viime hetken tsekkausta, tilannekatsaus ja palaute. Aikaisin kotiin.

Kesto 1 tunti

26.5 Festarilla päivystämistä

Hienot banderollit olivat tukevasti kiinni tolpissaan ja siellä pysyivät kuten oli tarkoituskin.

Kesto 3 tuntia 

Raportointi

Opintopäiväkirjan kirjoittaminen, 1 tunti

FB lukeminen, 2 tuntia


Tunnit yhteensä: 26 tuntia 50 min. PS. Raisa: jos oppitunnin pituudeksi lasketaan 4 (kuten toisilla on), niin tuntimäärä on silloin 37 t.


Yhteenveto

Hommat jäi vähiin. Alussa en ehtinyt ja myöhemmässä vaiheessa aineiston tekemistä oli enää vaikea pilkkoa useampaan osaan. Festarin rakentamisen hoitivat ammattilaiset eikä se olisi aiheeltaan edes liittynyt digitaalisen viestinnän opintoihini. Omaa ideointia ja oma-aloitteisuutta vaadittavien kurssituntien täyttämiseksi? Olisi ollut mahdollista, jos olisi kerrottu aikaisemmin ja olisin tiennyt ettei tule kertymään tarpeeksi työtunteja.

  • No labels
You must log in to comment.