Skip to end of metadata
Go to start of metadata

AD-TIIMI

Visuaalista suunnitteluamme määräsi pitkälti "giant polejen" (mitenhän tämä pitäisi taivuttaa) ulkoasu ja valmiiksi määritellyt värit.

Teltan yläosa on valkoinen ja paljas, joten päätimme nostaa opasteet päiden yläpuolelle, josta ne näkyvät pitkälle ja tuovat lisäksi telttaan ilmettä. Koska festivaalivieraat, järjestöpöydät ja järjestöjen edustajat tuovat itsessään jo telttaan elämää ja monimuotoisuutta, niin päätimme pitää viirien ulkoasun mahdollisimman selkeänä ja yksinkertaisena.

Banderollien (jos näihin rahaa on?) ajatus on ikäänkuin koota teemat yhteen ja saada mahdollisuuksien toria itsessään nostettua esiin.

Viirien alareunan olemme ajatelleet olevan reilusti päiden yläpuolella, noin kolmen metrin korkeudella. Sekä viirin alareuna että vinoreuna (tolppaa vasten oleva) vahvistetaan siten (esimerkiksi ompeleen sisälle laitetaan keppi tai tikku), että viiri pysyy mallissaan ja sen teksti näkyy siten pitkälle. Kun itse viiri pysyy jämäkästi muodossaan, vinoreunalle riittää kolme purjerengasta, joista sen saa kiinnitettyä teltan tolppaan kiinni nippusiteellä tai vastaavalla, joilla varmistamme että viiri pysyy varmasti festivaalien ajan turvallisesti paikoillaan.

Lean:

Idea näissä mun suunnitelmissa oli jatkaa pystymallisten "giant polejen" pystylinjoja myös viireissä ja bannerissa, kontrastina teltan tolppien vinoille linjoille.

MT-teltta.jpg
MT_vapaaehtoistyo.jpg

MT_lapset.jpg

MT_kehitysyhteistyo.jpg

MT_demokratia.jpg

MT_banderolli.jpg

Sonjan:

Värityksessä pyritty yhdenmukaisuuteen giant polen kanssa. Hain mukaan vähän suunnitellun konseptin mukaista henkeä, eli ns. postileima-ideaa. Vaakamalli on helppolukuisempi, mutta pystymalli puoltaa asemaansa linjassa polen kanssa.

Banderollissa on logo omissa väreissään. Ajatuksena on tuoda logo oikeissa väreissään esiin isolla, kun se missään muualla teltassa ei vielä näy.

lapsenoikeudet.jpg

kehitys.jpg

vapaaehtoistoiminta.jpg

demokratia.jpg

banderolli.jpg

  • No labels
You must log in to comment.