Blog
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Noniin, voisi iskeäkin tämän mikroblogin tulille – yllättäen taas kaiken kiireen keskellä tämäkin on jäänyt sitten tekemättä aiemmin..

Elikkäs: oma kokemukseni käyttöliittymäsuunnittelussa on hyvin rajoittunut muutamiin tekemiini web design – projekteihin, joissa olen aina lähestynyt käytettävyyttä  olen päättänyt ottaa kevyen laskun käyttöliittymäsuunnittelukirjallisuuden saralle ja valitsin ensimmäiseksi kirjakseni Steve Krugin "Dont't Make Me Think"in. Toistaiseksi kirja on vaikuttanut kaikinpuolin mielenkiintoiselta ja monet Krugin esittämistä ajatuksista on selkeästi maalaisjärjellä pääteltävissä. Yksityiskohtaisempaa analyysia myöhemmin.

Kakkoskirjaksi olisi ideana lukea tällainen kirja:  Neuro Web Design: What Makes Them Click?

Ideana kirjassa on tutkia käyttäjän toimintaa neuropsykologisesta näkökulmasta, Onko joku lukenut tätä kirjaa tai vastaavia julkaisuja?

Iloisia lukuhetkiä vaan kaikille!

- Julius

  • No labels
You must log in to comment.